Yritys

Road & Race Team Oy on perheyritys rakkaudesta ja intohimosta hevosvoimiin.

Tarinamme alkoi vuonna 2006, jolloin Tuusulan Vanhastakylästä Tuusulanjärven kupeesta maalaismaisemista löytyi peltopläntti, punainen tupa ja hevostila. Tuli aika pistää saappaat jalkaan ja tutustua maalaiselämään…

Yrityksemme on monialayritys, jossa yhdistetään molempien osapuolten kiinnostuksen kohteet ja osaamisalueet.

 Valmennustalli Huuhtanen tarjoaa hevosille talli- ja laidunpaikkoja sekä toimittaa talutusratsastuksia myös erilaisiin lasten tapahtumiin.  Lisäksi tilalla viljellään hevosille heinää ja keskitytään eläinten sekä ihmisten hyvinvointiin. Hevoset saavat kesäisin nauttia olostaan luonnonlaitumilla samalla hoitaen luonnon monimuotoisuutta. Eeva on koulutukseltaan agronomi, joka on erikoistunut kasvinviljelyyn sekä kotieläintieteeseen. Kiinnostuksen kohteina ovat erityisesti hevosten nurmirehuruokinta sekä laidunnus. Kouluratsastus on lähellä Eevan sydäntä ja siinä valmentaudutaan sekä kilpaillaan tavoitteellisesti.

Pasi on RKM/ yhdyskuntateknikko yo, joka tunnetaan kansanviihdyttäjänä erilaisissa karaoke baareissa. Murmeliviihde tarjoaa ohjelmapalveluita sekä karaokelevyjen ja -laitteiden jälleenmyyntiä. Ohjelmapalveluiden tarkoitus on viihdyttää ihmisiä, tuottaa heille onnistumisia ja positiivisia elämyksiä. Asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden viihtyvyys ovat avainasemassa!

Pasin intohimona on moottoriurheilu ja Old Crows Sidecar Team tarjoaa kilpamoottoriurheilun ohella yritysten elämystapahtumia mm. ajelutuksien merkeissä.