Valmennustalli Huuhtanen

Valmennus Huuhtanen on 10 hevosen kotitalli maalaismaisemissa Tuusulan Vanhassakylässä vain 4 km Järvenpään rautatieasemalta. Tarjoamme tallipaikkoja sekä kesäisin laidunpaikkoja viihtyisillä luonnonlaitumilla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu laidunnus on hevosen hyvinvoinnille tärkeää, mutta samalla se ylläpitää ja lisää luonnon biodiversiteettiä laidunalueilla.  Pihassamme on hoidettu luonnonhiekkapohjainen 50x45m ratsastuskenttä peilein sekä estekalustoineen  ja käytössämme on noin 1 km harjoitusrata. Naapurustossa on vuokrattavissa myös muita ratsastusalueita esim. maneesi.

Pidämme hevosten viihtyvyyttä ja hyvinvointia ensiarvoisen tärkeänä. Pyrimme tarjoamaan hevosille turvalliset puitteet ja huomioimaan hevosten yksilölliset tarpeet sekä toteuttamaan ne päivittäisessä hoidossa mahdollisimman hyvin.

Hevoset syövät itse viljeltyä heinää. Heinä viljellään hevosten ravitsemuksellisten tarpeet huomioiden käyttäen mahdollisimman vähän lannoitteita. Heinä analysoidaan, jolloin hevosten ruokinnat pystytään toteuttamaan optimaalisesti ja yksilöllisesti. Suurin osa sadosta kerätään kuivana säilöntäaineettomana esikuivattuna. Laidunkaudella pyrimme syöttämään kuivaheinää (mikäli korjuuolosuhteet sen sallivat). Laitumet ovat lannoittamattomia hevosille viihtyisiä luonnonlaitumia.

Hevosten täyshoitopalvelut alkaen 525 euroa/kk. 

Pihattopaikka puolihoidolla 385 euroa/kk.

Laidunpaikka 24 h laidunnus 265 euroa/kk tai päivälaidun yöt sisällä 380 euroa/kk.

Tallillamme tarjoaa pienille lapsille yksilöllistä mahdollisuutta tutustua poneihin, niiden käytökseen ja hoitoon sekä ratsastukseen/ kärryajoon. Meillä on kaksi pientä shetlanninponia, Atte ja Keke, jotka ovat opettaneet ja murskanneet jo monen pienen ratsastajan/ rapsuttelijan sydämet.

Hinnat:
25 euroa pienimmille lapsille suunnattu ponitunti ( sis. 30 min ponin hoitoa ja 30 min talutusratsatsusta/ kärryajelua). Sopii alle kouluikäisille!
35 euroa liinatunti (alle 40kg lapsille)(sis. 45 min ratsastusta yksityisopetuksessa ja ponin hoitoa 20 min).

Ponimme ovat myös monille tuttuja erilaisista lasten tapahtumista ja talutusratsastuksista. Tapahtumissa panostamme turvallisuuteen ja ponien käsittelijät ovat täysi-ikäisiä sekä kokeneita.

Voit kutsua ponin myös syntymäpäiville yllätysvieraaksi tai järjestää syntymäpäiväjuhlat meillä!
Hinnat alkaen 150e/h. 

Pyydä tarjous valmennustallihuuhtanen@gmail.com!

 

 Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron.

Lisätietoja 040 8459413!